Satechi 100W GaN har hittat till Sverige

Det här med laddning kan vara stökigt men som tur är finns det smarta lösningar så vi slipper ta upp varje uttag i grendosan till våra prylar.

Vendora meddelar idag i ett pressmeddelande att Satechi 100W GaN lanseras i Sverige och vad menas egentligen med GaN? GaN står för Galliumnitrid och används istället för kisel då det är mer effektivt och genererar mindre värme. Tack vare att det inte genereras lika mycket värme så kan själva laddaren göras mindre. Med laddaren får vi en effekt på 100W och det är även det högsta som idag stöds av PD-standarden. Totalt finns det två USB-C-utgångar och en USB-A utgång som ger 12W så vi kan ladda totalt tre saker samtidigt.

Laddaren kommer i en grå finish som påminner om färgen vi har på våra Mac-datorer så den ser ut att smälta in fint i våra Mac-miljöer. Prislappen ligger på cirka 849 kronor och går i skrivande stund att köpa på bland annat dkdwebshop.se.

Källa: Pressmeddelande

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
2 svar

Ett nytt iOS - nya buggar. Senast buggen i operativsystemet till iPhone hindrar användare från att styra AirPods Pro.

Ryktena visade sig stämma och EU skyndar nu på processen med att se till att mobila produkter delar samma laddningsport.

Att slippa kablar är alltid trevligt och något så vanligt som magneter kan nu göra att vi slipper det i allt större utsträckning.

Tillbehörstillverkaren mophie har lanserat två nya produkter som underlättar livet för oss när det kommer till laddning.

Det ser inte ut som att Fortnite återvänder till App Store inom de närmsta fem åren även om de anpassar sig till reglerna.

iPhones popularitet fortsätter växa och ska nu alltså ha sålt 2 miljarder exemplar sedan den introducerades 2007.