Grafik för Big Sur skapade spekulationer om en Mac med touchskärm

Många rykten kring Apple uppstår mer än sällan av att de själva gör ett fel som leder till diskussion och så verkar det vara även denna gång.

Big Sur har nyligen släppts och Apple har börjat göra reklam för uppdateringen av macOS i App Store. När man går in i App Store nu på sin Mac och så ser man en färgglad banner för widgetar i Big Sur som nu är statisk. Men för bara en dag sedan innehöll den en animation där en hand trycker med fingrarna bland alla widgetar på skärmen och detta gick inte obemärkt utan spekulationer kring en Mac med touchskärm uppstod omgående. Detta nådde troligtvis Apple som ändrade grafiken till en statisk bild.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Via: Appleinsider

Skriven av Marcus Larsson
Kommentarer
15 svar

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.

Nu har Apple haft sitt oktober-event med nya datorer. Till de nya datorerna måste vi ju också ha en ny version av macOS, här är Monterey.

Trots att vi inte officiellt kan köpa HomePod mini i Sverige är det en ganska populär produkt bland de största fansen, nu kommer den i fler färger.

M1 Pro och M1 Max är här och mer kraftfulla än någonsin och dessutom kommer de sitta i senaste generationen av MacBook Pro.