M1 tappar ungefär 20 procent av prestandan med Rosetta 2

Enligt senaste siffror från Geekbench verkar M1 tappa en femtedel av prestandan när man kör program genom Rosetta 2.

Nya Geekbench-resultat har dykt upp genom Rosetta 2 och även om M1 tappar lite av sin prestanda så håller den sig i toppen av alla Mac-datorer i det singelkärniga resultatet. I det flerkärniga testen ramlar den ner på listan till ungefär vad en Intel i5 presterar i senaste 27 tums iMac. Hur man än vrider och vänder på det är det helt klart imponerande att behålla såpass mycket av prestandan genom att emulera x86-program i Rosetta 2.

Via: MacRumors

Skriven av Marcus Larsson
Kommentarer
17 svar

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.

Nu har Apple haft sitt oktober-event med nya datorer. Till de nya datorerna måste vi ju också ha en ny version av macOS, här är Monterey.

Trots att vi inte officiellt kan köpa HomePod mini i Sverige är det en ganska populär produkt bland de största fansen, nu kommer den i fler färger.

M1 Pro och M1 Max är här och mer kraftfulla än någonsin och dessutom kommer de sitta i senaste generationen av MacBook Pro.