Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

DXOMark rankar kamera i iPhone 12 Pro Max som fjärde bäst

DXOMark har lagt vantarna på Apples senaste tungviktare och de har fått genomgå deras tester i jakt på bäst kamera enligt dem.

DXOMark vars poängsättning har ifrågasatts då både foto och video förbättras mer artificiellt än optiskt på telefoner och är svårt att bedöma objektivt. Men de har nu lagt vantarna på iPhone 12 Pro och 12 Pro Max och kört dessa genom sina tester.

I testerna prisar de både autofokus, video och stillbilder medans de sågar dess zoom som endast erbjuder 2x optisk inzoomning respektive 2,5x för iPhone 12 Pro Max. Före iPhone 12-modellerna i rankningen hittar vi Huawei Mate 40 Pro, Xiaomi Mi 10 Ultra och Huawei P40 Pro.

Via: 9to5mac

Skriven av Marcus Larsson
Kommentarer
1 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.