Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Den integrerade grafiken i M1 slår Nvidias GTX 1050 Ti

Prestandatester från M1 fortsätter dyka upp på nätet och senast ut är resultaten för den integrerade grafikkretsen.

Tester från M1 i GFXbench avslöjar hur den nya integrerade grafikkretsen presterar. Även om jämförelsen inte låter så märkvärdig när man tar upp ett nästan tre år gammalt grafikkort får man tänka på att det rör sig om ett integrerat mot ett dedikerat. Det avslöjar även lite om prestandan i grafiken för de som har oroat sig över den delen i Apples nya satsning på M1.

Även AMD RX 560 tas upp i 9to5macs artikel som ett av de dedikerade grafikkorten som slås av Apples nya M1. Dessa tester säger inte allt och för de som är spelintresserade krävs mer än bara bra grafikprestanda för att locka över spelutvecklare till macOS.

Via: 9to5mac

Skriven av Marcus Larsson
Kommentarer
2 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.