Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apple lanserar ny reklamfilm - shot on iPhone 12

Hela iPhone 12-serien är nu ute i det fria och för att visa upp vad det går att göra med en iPhone 12 har Apple släppt en ny liten film.

I filmen får vi se vad som går att göra med optiken i iPhone 12 när det leks med färger, ballonger, lång exponeringstid och mycket mer. Många av klippen som de visar upp är helt klart imponerande och vi slås över att detta faktiskt kommer från en mobiltelefon. Hela videon är cirka 4 minuter lång och går att beskåda nedan.

Skriven av Marcus Attefors

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.