Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

DisplayMate utser iPhone 12 Pro Max till bästa skärmen i en smartphone

DisplayMate har lagt händerna på iPhone 12 Pro Max och tydligen har skärmen dansat igenom testerna och är enligt dem bästa smartphone-skärmen.

iPhone 12 Pro Max med sina 6,7 tum är Apples största skärm i en iPhone hittills och nu är den även den bästa skärmen i en smartphone - enligt DisplayMate. I deras utförliga tester prisar de skärmens maximala ljussättning, höga kontrastförhållanden, låga reflektion och färgåtergivning. I testet avslöjar de även att skärmen är 10 procent mindre energikrävande än den som satt i iPhone 11 Pro Max.

Innan iPhone 12-serien lanserades var den stora snackisen om de skulle få 120Hz uppdateringsfrekvens eller inte och nu vet vi att så inte blev fallet. Men att iPhone 12 Pro Max åtminstone har utsetts till världens bästa smartphone-skärm i ett test och har fått lovord i andra kan ändå anses som att det gottgör beslutet lite.

Via: MacRumors

Skriven av Marcus Larsson

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.