Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Guide: Så startar du om din iPhone om skärmen låser sig

Den här guiden kan kännas onödig för vissa medans andra nog kommer bli fundersam om man utmanar dem att starta om sin iPhone utan att röra vid skärmen.

När frågan kom på tal om hur man startar om en iPhone när skärmen har låst sig trodde vi med stor sannolikhet att det satt i muskelminnet. Det visade sig att så inte var fallet och många försök krävdes i en liten lek som uppstod där man inte fick vidröra skärmen men ändå starta om sin iPhone.

Till slut gav vi upp och gjorde en sökning på internet som ledde till Apples support. Så för att förtydliga hur man går tillväga skrev vi denna lilla guide för de som drabbas av en låst skärm. Även om iOS 14 har varit relativt stabilt har det krånglat ibland och vissa har drabbats av en låst skärm.

Så startar du om

(iPhone 8 och senare)

  1. Ett snabbt tryck på övre volymknapp

  2. Ett snabbt tryck på undre volymknapp

  3. Tryck och håll in strömknappen tills du ser Apples logga och släpp

Skriven av Marcus Larsson
Kommentarer
1 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.