Rykte: En iPad Pro får miniLED och en får OLED nästa år

Senaste rykten delar upp iPad Pro-serien till två separata släpp. Där den ena ska få miniLED och den andra OLED.

Den koreanska sidan The Elec påstår sig ha kommit över insiderinformation om att både Samsung och LG förbereder för OLED-produktion i sina fabriker för Apples iPad Pro. Där alltså en av modellerna ska få OLED-panel i slutet av nästa år.

Vad som gör det ännu mer förvirrande är att de även påstår att en andra iPad Pro-modell kommer att få miniLED tidigt nästa år. Så detta rykte får man nog ta med en rejäl nypa salt då det vore märkligt av Apple att dela upp sin iPad Pro-linje till två släpp med olika skärmar.

Via: MacRumors

Skriven av Marcus Larsson

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.

Nu har Apple haft sitt oktober-event med nya datorer. Till de nya datorerna måste vi ju också ha en ny version av macOS, här är Monterey.