Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Rykte: Nydesignade MacBooks kommer i andra halvan av 2021

Ming-Chi Kuo har enligt sina källor en tidsram om när det kommer nydesignade MacBooks från Apple och tyvärr kommer vi att få vänta lite.

Ming-Chi Kuo har gett sitt uttalande om när det kommer en ny design för MacBook-serien med Apple Silicon och det ska alltså bli av under andra halvåret av 2021. Troligtvis i hösten och det är kanske lite dystra nyheter för de som hade hoppats på en ny MacBook snart och valt att skippa årets M1-släpp.

Kuo avslöjar inte vilken MacBook men att det rör sig om fler än en och om man får spekulera så borde det vara MacBook Pro-serien. Om detta stämmer kan det ju vara så att den större MacBook Pro endast får en ny processor det närmsta halvåret eller får vänta ytterligare några månader. Den har nämligen inte uppdaterats sedan den släpptes i november 2019.

Via: MacRumors

Skriven av Marcus Larsson
Kommentarer
3 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.