Rykte: Nydesignade MacBooks kommer i andra halvan av 2021

Ming-Chi Kuo har enligt sina källor en tidsram om när det kommer nydesignade MacBooks från Apple och tyvärr kommer vi att få vänta lite.

Ming-Chi Kuo har gett sitt uttalande om när det kommer en ny design för MacBook-serien med Apple Silicon och det ska alltså bli av under andra halvåret av 2021. Troligtvis i hösten och det är kanske lite dystra nyheter för de som hade hoppats på en ny MacBook snart och valt att skippa årets M1-släpp.

Kuo avslöjar inte vilken MacBook men att det rör sig om fler än en och om man får spekulera så borde det vara MacBook Pro-serien. Om detta stämmer kan det ju vara så att den större MacBook Pro endast får en ny processor det närmsta halvåret eller får vänta ytterligare några månader. Den har nämligen inte uppdaterats sedan den släpptes i november 2019.

Via: MacRumors

Skriven av Marcus Larsson
Kommentarer
3 svar

Ett nytt iOS - nya buggar. Senast buggen i operativsystemet till iPhone hindrar användare från att styra AirPods Pro.

Ryktena visade sig stämma och EU skyndar nu på processen med att se till att mobila produkter delar samma laddningsport.

Att slippa kablar är alltid trevligt och något så vanligt som magneter kan nu göra att vi slipper det i allt större utsträckning.

Tillbehörstillverkaren mophie har lanserat två nya produkter som underlättar livet för oss när det kommer till laddning.

Det ser inte ut som att Fortnite återvänder till App Store inom de närmsta fem åren även om de anpassar sig till reglerna.

iPhones popularitet fortsätter växa och ska nu alltså ha sålt 2 miljarder exemplar sedan den introducerades 2007.