Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Macradions julkalender - premiär med lucka ett

Då var vår alldeles egna julkalender äntligen här och nu kommer ni varje dag fram till jul kunna vinna fina priser.

Julen närmar sig med stormsteg och för att få till julmyset lite extra så drar vi idag igång vår alldeles egna julkalender. Varje dag fram till den 24:e december kommer vi släppa en ny video på vår YouTube-kanal Macradion där vi öppnar en ny lucka. För att vinna det vi visar upp behöver du bara prenumerera på vår YouTube-kanal och lämna dina uppgifter i dokumentet i beskrivningen till videon.

Nog om de tråkiga detaljerna, nedan kan ni se vad som gömmer sig bakom den första luckan. Vi önskar alla er en riktigt god jul och lycka till i tävlingen!

Vi vill även passa på att tacka Eve som sponsrade dagens lucka.

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
2 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.