Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apple släpper sina årliga julerbjudande i samband med Black Friday

Apples julerbjudande sträcker sig från idag till måndag och vid köpet av en utvald produkt får man presentkort att använda i Apple Store.

Apples årliga presentkort har presenterats i samband med en av julens årliga reor, nämligen Black friday och den sträcker sig i fyra dagar till Cyber monday. Presentkorten sträcker sig från 230 kronor när man köper AirPods eller Apple Watch Series 3 till 1 380 kronor om man köper MacBook Pro 16 tum eller iMac 21,5 tum.

Dessa presentkort går endast att användas i Apple Store och kan inte användas på de utvalda produkterna i samband med köpet. Erbjudandet gäller endast mellan 27 november till 30 november om man handlar online på Apples hemsida, Apple Store-appen eller om man ringer och beställer på telefonnummer 020-120 99 71. Ett år av Apple TV+ ingår med vissa av de utvalda produkterna och alla dessa kan ni läsa mer om här.

Skriven av Marcus Larsson
Kommentarer
5 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.