Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Black Friday: Nu är det 25% rabatt i vår egna webbutik

Sugen på en 99mac-kopp eller varför inte en mysig tjocktröja från Macradion? Nu kör vi Black Friday med 25% rabatt.

Nu firar vi på 99mac att Black Friday är här och har för tillfället 25 procent rabatt i vår egna webbutik. Där går det att köpa allt från 99mac-tröjor till kaffekoppar och är du sugen på en mysig tjocktröja från Macradion så finns det med. När du köper en produkt i vår webbutik så köper du inte bara en riktigt schysst produkt utan du bidrar även till att vi kan fortsätta göra det vi gör. Detta oavsett om du är en riktig 99mac-torsk eller uppskattar det vi gör på vår YouTube-kanal Macradion eller i vår podd.

Är du sugen på att se vad vi har i webbutiken kan du göra det här.

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
2 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.