Få upp till fem månaders gratis Apple Music med Shazam

Skralt i plånkan nu i jultider? Just nu kan man via Shazam få upp till fem månader Apple Music helt gratis.

Det var under hösten 2018 som Apple köpte upp musiktjänsten Shazam som på någon sekund kan hjälpa oss att identifiera en låt. Nu har Shazam och Apple ett erbjudande igång där användare kan få upp till fem månader Apple Music helt gratis. Genom att ladda ned Shazam till vår iOS eller iPadOS-enhet så fick vi upp ett erbjudande om två månader kostnadsfritt när vi använde Shazam för att identifiera en låt. Har man inte tidigare varit Apple Music-kund så kan man få hela fem månader gratis men alla andra kan nöja sig med två månader. Erbjudandet gäller fram till den 17 januari.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Vill du ladda ned Shazam så kan du göra det från App Store.

Bild från Shazam's hemsida

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
9 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.

Nu har Apple haft sitt oktober-event med nya datorer. Till de nya datorerna måste vi ju också ha en ny version av macOS, här är Monterey.

Trots att vi inte officiellt kan köpa HomePod mini i Sverige är det en ganska populär produkt bland de största fansen, nu kommer den i fler färger.