Macradions julkalender - lucka tjugofyra

Då var det äntligen julafton och tiden är här för att få äta gott och öppna paket. Men glömde ni låsa dörren innan ni åkte iväg till släkten?

Ja finns det egentligen något värre än att stå på Arlanda eller tågstationen påväg mot ett nytt äventyr och känna en isande känsla genom kroppen samtidigt som man tänker: "Låste jag verkligen dörren?". Nu är det dags att ta en titt bakom Macradions sista lucka för detta år. För att kunna vinna produkten som visas upp är allt som krävs att du prenumererar på vår YouTube-kanal Macradion och sedan fyller i dokumentet i beskrivningen till videon så vi kan kontakta dig om just du vinner. Vi vill även passa på att önska dig lycka till i tävligen och ha en riktigt god jul.

Vi vill även passa på att tacka Glue som sponsrade dagens lucka.

Skriven av Marcus Attefors

Det är bara dagar bort tills höstens andra event och vi går igenom vad vi tror kan visas upp av Apple på måndag.

Har du ett par AirPods Pro och har problem med knaster i lurarna? Då kan du ha rätt till gratis reparation.

Inför eventet på måndag har flera rykten cirkulerat om Apples kommande bärbara kraftpaket som tros introducera nästa Apple Silicon-chip.

Det har länge ryktats om att nya MacBook Pro-modeller med ett helt nytt M1X- eller M2-chip ska lanseras denna höst och nu kan det finnas ett datum.

Visst är det väl så att vi alltid har för få laddare eller alldeles för många kablar liggandes i stora ormbon? Men vi har kanske hittat en lösning på det.

Tile kommer med en ny produktserie och nya säkerhetsfunktioner, vi har testat Pro, Mate, Slim och Sticker taggarna.