Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Kuo: Ny design för MacBook Pro och MacBook Air blir billigare

Ming-Chi Kuo har meddelat sina investerare om vad han ser hända med Apples bärbara de närmsta åren. Mini LED är en nyckelkomponent som kommer att sitta i Apples bärbara Mac-datorer inom två år.

Ming-Chi Kuo meddelar sina investerare att MacBook Pro kommer att få en ny design nästa år. Han skriver också Apple kommer att spara in tillräckligt på kostnaden av deras nya chip Apple Silicon att den kostsamma skärmtekniken mini LED då kommer att vara en del av den nya designen. Kuo skriver också att mini LED kommer att vara en nyckelkomponent som driver upp försäljningen för Apple.

MacBook Air ska även den få mini LED men först året därpå, 2022, och kommer även att komma med ett billigare pris. MacBook Air är just nu Apples billigaste bärbara Mac-dator och är troligtvis den mest sålda, en billigare prislapp skulle nog fortsätta den trenden till nya rekord. Mini LED delar många av OLED´s egenskaper samtidigt som den har fler fördelar som högre ljusstyrka, kräver mindre energi och minskar risken för inbränningar.

Via: 9to5mac

Skriven av Marcus Larsson

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.