HBO Nordic-appen kommer att bli HBO Max under nästa år

Det är nog inte många i detta avlånga land som uppskattar HBO Nordics app till våra enheter, men nästa år blir vi äntligen av med den.

HBO Nordic har nog fått skit sedan dag ett då deras app har varit allt annat än bra. Vi har bjudits på ett lastgammalt UI som saknar de mest basala funktionerna som vi haft i flera år på andra tjänster. Att som grädde på moset endast få ut HD-kvalité det vill säga 720p gör det inte bättre. Att inte kunna erbjuda sina kunder 4K nådens år 2020 är faktiskt riktigt uselt.

Men nästa år blir det ändring på det för HBO Nordic-appen kommer att försvinna och vi får istället säga hej till HBO Max-appen. Den har i skrivande stund endast stöd för 1080p men kommer i slutet av december ha stöd för 4K Ultra HD, HDR 10, Dolby Vision och Dolby Atmos. Appen är också helt annorlunda och ger oss liknande funktionalitet som vi idag hittar hos Disney, Netflix och många fler. Några funktioner som finns som vi idag saknar i HBO Nordic-appen är bland annat stöd för flera konton, en hel rad med program vi påbörjat, favoriter och egna listor. Övergången till HBO Max kommer att ske under andra halvan av 2021 och undertecknad är riktigt tacksam för detta då deras innehåll är riktigt bra, men nuvarande app en fullkomlig mardröm.

Vill ni ta en titt på hur HBO Max ser ut kan ni göra det här.

Via Feber, Källa HBO

Skriven av Marcus Attefors

Ett nytt iOS - nya buggar. Senast buggen i operativsystemet till iPhone hindrar användare från att styra AirPods Pro.

Ryktena visade sig stämma och EU skyndar nu på processen med att se till att mobila produkter delar samma laddningsport.

Att slippa kablar är alltid trevligt och något så vanligt som magneter kan nu göra att vi slipper det i allt större utsträckning.

Tillbehörstillverkaren mophie har lanserat två nya produkter som underlättar livet för oss när det kommer till laddning.

Det ser inte ut som att Fortnite återvänder till App Store inom de närmsta fem åren även om de anpassar sig till reglerna.

iPhones popularitet fortsätter växa och ska nu alltså ha sålt 2 miljarder exemplar sedan den introducerades 2007.