HBO Nordic-appen kommer att bli HBO Max under nästa år

Det är nog inte många i detta avlånga land som uppskattar HBO Nordics app till våra enheter, men nästa år blir vi äntligen av med den.

HBO Nordic har nog fått skit sedan dag ett då deras app har varit allt annat än bra. Vi har bjudits på ett lastgammalt UI som saknar de mest basala funktionerna som vi haft i flera år på andra tjänster. Att som grädde på moset endast få ut HD-kvalité det vill säga 720p gör det inte bättre. Att inte kunna erbjuda sina kunder 4K nådens år 2020 är faktiskt riktigt uselt.

Men nästa år blir det ändring på det för HBO Nordic-appen kommer att försvinna och vi får istället säga hej till HBO Max-appen. Den har i skrivande stund endast stöd för 1080p men kommer i slutet av december ha stöd för 4K Ultra HD, HDR 10, Dolby Vision och Dolby Atmos. Appen är också helt annorlunda och ger oss liknande funktionalitet som vi idag hittar hos Disney, Netflix och många fler. Några funktioner som finns som vi idag saknar i HBO Nordic-appen är bland annat stöd för flera konton, en hel rad med program vi påbörjat, favoriter och egna listor. Övergången till HBO Max kommer att ske under andra halvan av 2021 och undertecknad är riktigt tacksam för detta då deras innehåll är riktigt bra, men nuvarande app en fullkomlig mardröm.

Vill ni ta en titt på hur HBO Max ser ut kan ni göra det här.

Via Feber, Källa HBO

Skriven av Marcus Attefors

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.

Nu har Apple haft sitt oktober-event med nya datorer. Till de nya datorerna måste vi ju också ha en ny version av macOS, här är Monterey.

Trots att vi inte officiellt kan köpa HomePod mini i Sverige är det en ganska populär produkt bland de största fansen, nu kommer den i fler färger.

M1 Pro och M1 Max är här och mer kraftfulla än någonsin och dessutom kommer de sitta i senaste generationen av MacBook Pro.

Idag håller Apple låda och vi trodde att det bara skulle bli Mac men Apple överraskade med AirPods generation tre.

Ikväll är det dags igen för Apple att hålla låda. Vi har gjort en kort sammanfattning om hur du kan se eventet och vad vi tror att Apple kommer visa upp.