Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

HBO Nordic-appen kommer att bli HBO Max under nästa år

Det är nog inte många i detta avlånga land som uppskattar HBO Nordics app till våra enheter, men nästa år blir vi äntligen av med den.

HBO Nordic har nog fått skit sedan dag ett då deras app har varit allt annat än bra. Vi har bjudits på ett lastgammalt UI som saknar de mest basala funktionerna som vi haft i flera år på andra tjänster. Att som grädde på moset endast få ut HD-kvalité det vill säga 720p gör det inte bättre. Att inte kunna erbjuda sina kunder 4K nådens år 2020 är faktiskt riktigt uselt.

Men nästa år blir det ändring på det för HBO Nordic-appen kommer att försvinna och vi får istället säga hej till HBO Max-appen. Den har i skrivande stund endast stöd för 1080p men kommer i slutet av december ha stöd för 4K Ultra HD, HDR 10, Dolby Vision och Dolby Atmos. Appen är också helt annorlunda och ger oss liknande funktionalitet som vi idag hittar hos Disney, Netflix och många fler. Några funktioner som finns som vi idag saknar i HBO Nordic-appen är bland annat stöd för flera konton, en hel rad med program vi påbörjat, favoriter och egna listor. Övergången till HBO Max kommer att ske under andra halvan av 2021 och undertecknad är riktigt tacksam för detta då deras innehåll är riktigt bra, men nuvarande app en fullkomlig mardröm.

Vill ni ta en titt på hur HBO Max ser ut kan ni göra det här.

Via Feber, Källa HBO

Skriven av Marcus Attefors

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.