Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Nu går det att dela prenumerationer från appar i familjedelning

Prenumerationer i appar har varit låst till ett Apple-id tills nu och om utvecklare gör det tillgängligt så kan man nu dela dessa i familjedelning.

En funktion som visades under WWDC i juni var att appars prenumerationer skulle gå att dela i familjedelning. Denna funktion verkar nu finnas tillgänglig sedan igår och förutom det faktum att utvecklare måste göra funktionen tillgänglig i sina appar så verkar det inte helt enkelt att få det att fungera.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Om utvecklarna har valt till funktionen i sin app kan man få en notis om möjligheten och kan välja att dela men sedan verkar det som att det stannar där då familjemedlemmar inte får någon notis eller automatisk prenumeration på appen. Men det är som sagt i tidigt stadie för funktionen och det ska förhoppningsvis bli bättre med tiden. Funktionen kommer att fungera för appar på iOS, iPadOS och Big Sur.

Via: Appleinsider
Bild: Apple

Skriven av Marcus Larsson
Kommentarer
1 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.