Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apple ryktas släppa en ny produkt idag - men vad kan det vara?

Sedan en tid tillbaka har det ryktats om att Apple har en produkt kvar att lansera under 2020 och det kan vara så att den lanseras idag.

Förra veckan skrev MacRumors att de har kommit över ett memo från Apple där de meddelade auktoriserade Apple-servicepartners att de har AppleCare-relaterade ändringar planerade för den 8:e december 14:30 svensk tid. De har även bett dem förbereda sig för en ny SKU (lagerhållningsenhet) så mycket tyder på att en ny produkt lanseras idag.

Men vad det kan vara för produkt råder det lite delade meningar om då det med största sannolikhet inte kommer hållas ett event utan det skickas nog enbart ut ett pressmeddelande. Vissa tror att det är de beryktade AirPods Studio som kommer lanseras idag med ett pris som börjar på 349 dollar. Apples egna over-ear-hörlurar har redan dykt upp i iOS 14.3 i form av ikon så det kan mycket väl stämma. En annan produkt som inte ännu har sett dagens ljus är AirTags men dessa kanske Apple vill presentera i samband med ett event. Sist men inte minst så går det även ett rykte om att en ny Apple TV med en A12Z-processor kommer lanseras idag. Den skall vara bättre för spel och gå att köpa med 64GB eller 128GB lagring. Vilken av dessa produkter som faktiskt lanseras återstår att se men spännande är det.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Via MacRumors Bild: Jon Prosser

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
10 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.