Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Säg hej till AirPods Max

Ryktena stämde och Apple visade idag upp via ett pressmeddelande AirPods Max som tidigare i ryktessvängen har kallats för AirPods Studio.

AirPods Max är Apples over-ear-hörlurar som kommer med samma smarta funktioner som vi hittar i AirPods idag. De har H1-chippet och avancerad mjukvara för att ge en helt unik ljudupplevelse. De kommer även med en adaptiv equalizer vilket betyder att de anpassar ljudet efter öronkuddarnas passform och tätning genom att mäta ljudsignalen som når lyssnaren och justerar därefter låga frekvenser och mellanregister i realtid.

De har även aktiv brusreducering och på utsidan av kåporna hittar vi tre utåtriktade mikrofoner som registrerar allt brus i vår omgivning. På insidan hittar vi en mikrofon till som mäter ljudet som når våra öron och sedan anpassas brusreduceringen och allt hemskt buller elimineras. Utöver detta har de även transparent läge och spatial audio som ger en härlig 3D-effekt när vi tittar på film. Hörlurarna kommer gå att köpa i fem färger, space gray, silver, himmelskt blå, grön och rosa. Precis som på Apple Watch hittar vi en Digital Crown som vi snurrar på för att styra hörlurarna. I sitt pressmeddelande skriver Apple:

“”AirPods är världens mest populära hörlurar just för att de är enkla, har otroligt bra ljudkvalitet och ikonisk design. Med AirPods Max tar vi den magiska AirPods-upplevelsen till over-ear-formatet med hifi-ljud”, säger Greg Joswiak, Apples Senior Vice President för Worldwide Marketing. ”AirPods Max kombinerar en specialanpassad akustisk design, H1-chip, avancerad mjukvara och kraften hos beräknat ljud till en trådlös ljudupplevelse i en klass för sig.””

Batteritiden ligger på upp till 20 timmar med brusreducering och spatial audio aktiverat och de lanseras i ett minst sagt unikt och häftigt fodral. Prislappen ligger på 6 695 kronor och de går att förbeställa redan idag. De börjar skeppas ut tisdagen den 15 december.
Källa: Apple

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
95 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.