Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Efterfrågan för iPhone 12 Pro och 12 Pro Max är hög

Trots att det har gått ett bra tag sedan iPhone 12-serien lanserades så har Apple fortfarande svårt att möta efterfrågan.

Apple Insider har tagit en titt på hur långa leveranstider det är runt om i världen på iPhone 12 Pro och iPhone 12 Pro Max och det ser ut som att Apple har svårt att möta efterfrågan. De skriver att leveranstiderna på en iPhone 12 Pro eller Pro Max kan vara upp till 33 dagar lång. Om vi tittar på hur det ser ut för oss i Sverige så är det i skrivande stund tre veckors väntetid på en stillhavsblå iPhone 12 Pro Max med 128GB lagring och samma väntetid är det på iPhone 12 Pro med samma färg och minneskapacitet.

Vad det beror på är omöjligt att svara på men det kan vara så att Apple trodde att allt fler skulle köpa iPhone 12 Mini och iPhone 12 istället för de lite dyrare modellerna. Väntar du fortfarande på din iPhone 12 Pro eller iPhone 12 Pro Max? Skriv gärna bland våra kommentarer!

Missa inte heller våra recensioner av iPhone 12-serien:

Källa: AppleInsider

Skriven av Marcus Attefors

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.