Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Caviar lanserar svindyr iPhone 12 Pro med en bit av Steve Jobs polotröja

Om du inte tycker att det räcker med att smacka på ett skal bak på din iPhone så går det att köpa en ordentligt moddad iPhone hos företaget Caviar.

Caviar är företaget som är kända för att köpa in ett stort lager av iPhones och sedan klä in dem i riktigt exklusiva material. Nu har de presenterat hur deras modifierade iPhone 12 Pro-modeller ser ut. Serien heter ‌iPhone 12 Pro‌ Jobs 4 och det är för att hylla att det är 10 år sedan iPhone 4 presenterades och det var även den sista telefonen som Steve Jobs visade upp. Det hela blir dock lite märkligt när vi fortsätter läsa att på baksidan av telefonen i själva Apple-loggan sitter en liten bit av en av Steve Jobs polotröjor.

De erbjuder både iPhone 12 Pro och Pro Max och de går att få i vitt, svart, Jobs 1ST (liknar första iPhone-modellen) och en med 18 karats guld. Utöver en bit av polotröjan på baksidan hittar vi Steve Jobs underskrift med texten "Think different" under. Priserna börjar på 6 490 dollar och sträcker sig upp till 10 140 dollar. Och vill ni spana in modellerna lite mer så hår det att göra hos Caviar.

Skriven av Marcus Attefors

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.