Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Rykte: Apples billigaste iPad får större skärm till våren

Grundmodellen i iPad-familjen verkar få sig ett lyft den kommande våren när den firar nionde generation med både större skärm och chippet A13.

Apples mest prisvärda iPad med 10,2 tums skärm kostar just nu 4 035 kronor med 32 Gb lagring och chippet A12. Det är grundmodellen som nu är inne på åttonde generation och har varit med sedan allt började och varit den mest populära modellen när Apple utökat portföljen med iPad Mini, iPad Pro och iPad Air. 2017 släppte Apple andra generationen iPad Pro där den minsta modellen gick från 9,7 tum till 10,5 tum för att året därpå utöka storleken till nuvarande 11 tum.

Samma år fick istället mellanmodellen iPad Air ärva chassit och skärmen på 10,5 tum och nu verkar det alltså dags för grundmodellen att ta över detta. Utöver den skärmen kommer chippet uppdateras till A13 och 4Gb RAM men Lightning-porten kommer sitta kvar och så klart Touch ID. Prislappen ska dock stanna på samma låga och enligt den kinesiska sidan Cnbeta släpps den nu till våren.

Via: Macrumors

Skriven av Marcus Larsson

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.