Nu kan man spela Snake 2 på iPhone och Apple Watch

För alla som någonsin ägt en Nokia runt millenieskiftet kommer garanterat ihåg spelet Snake. Spelet har nu kommit till iPhone och Apple Watch genom en widget-app.

För de som saknar 90-talets gröna och pixliga skärmar har det nu kommit en app som designats för att lämna en widget som påminner om Nokias mobiltelefoner. Appen heter Retro Widget 2 och kostar 25 kronor. Det är svårt att motivera en widget som endast påminner om en Nokia 3310, så för att öka mervärdet kan man nu spela Snake 2 i appen och precis som på 90-talet dyker siffertangenterna upp där 2,4,6 och 8 används som ett styrkors.

Det går även att lägga till appen i Apple Watch tillsammans med en matchande urtavla som även den leder en till Snake 2. Här är dock Snake lite mer svårmanövrerad då man styr med kronan på Apple Watch. Vi på 99mac köpte appen för att ni ska slippa chansa och kan inte rekommendera denna till någon om man inte skulle älska att ha en liten widget som ser ut som en gammal Nokia och förstås kunna spela Snake 2 på en tredjedel utav skärmen.

Via: Gizmodo

Skriven av Marcus Larsson
Kommentarer
3 svar

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.

Nu har Apple haft sitt oktober-event med nya datorer. Till de nya datorerna måste vi ju också ha en ny version av macOS, här är Monterey.