Disney+ skall nå ut till den vuxna publiken

När undertecknad var liten så var en tjänst som Disney+ något man förmodligen hade svimmat av lycka av att ha, men nu på äldre dagar kanske innehållet inte riktigt passar lika bra.

Detta vill Disney ändra på och nu skall de bredda sig så även den lite äldre publiken skall ha gott om saker att titta på. Nästa år kommer vi hitta innehåll från 20th Century Fox och FX. Det betyder att serier som Modern Family, Homeland, Family Guy med flera kommer gå att avnjuta. Det kommer även att finnas filmer så som Die Hard, Apornas planet, Logan och Alien.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Vi får hoppas att Sverige får hänga med från start nu med innehållet och i och med att vi få mer innehåll så kommer även priset höjas med cirka 20 kronor så en månad Disney+ kommer landa på 89 kronor. Men det är helt klart kul att höra att innehållet fylls på för oss vuxna som inte vill titta på tecknad film varje kväll.

Via MovieZine

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
2 svar

Hösten är på intåg och alldeles lagom till det så lanserade Philips Hue en rad nya produkter som vi har tittat närmare på.

Med iOS 15 fick vi funktionen att kunna kopiera text från bilder och här är en liten guide till hur man aktiverar det.

Prisa gudarna iPhone 13 är äntligen här och i denna veckas avsnitt kommer vi lägga allt tid på att prata om de nya telefonerna.

Bevisligen tror inte Apple på otursnummer för nu är iPhone 13-serien äntligen här och nu skall vi ta en närmare titt på de två telefonerna i Pro-serien.

Fitbit har lanserat sitt senaste aktivitetsarmband Charge 5 och den är fullmatad med sensorer och sätt att mäta sina hälsovärden.

Äntligen fredag och inte nog med att många av oss får chans att vila upp oss från arbete utan iPhone 13-serien är äntligen här.