Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Hela denna artikel är en annons

iPhone SE - Viktigaste Apple-telefonen hittills?

På Webhallens kontor hittar du en salig blandning av hårdnackade PC-gamers och Macbook-vevande medarbetare där de flesta av oss är närmast ohälsosamt tekniknördiga.

Även om inte alla använder Apple-produkter finns det ofta en samsyn om att det finns häftiga produkter och funktioner i Apples produktfamiljer. Som tekniknördar har vi alla en svaghet för flaggskeppsprodukter som iPhone 12 Pro Max och nya minstingen iPhone 12 Mini. Därför är det kanske lite otippat att vi trots detta ser iPhone SE som en av, kanske den, viktigaste iPhonen någonsin.

Med iPhone SE finns det för första gången sedan iPhone lanserades en prisvärd väg in i Apples ekosystem. I år är det med en processor med prestanda som klår Android-flaggskeppen på fingrarna, trådlös laddning och IP67. En kombination av funktioner och prestanda som inte går att matcha i prisklassen idag.

Det blir perfekt för den som vill doppa tårna i iPhone och iOS-träsket eller kanske komplettera en Macbook eller iPad med en prisvärd telefon. Inte att förglömma är de många teknikföräldrar som har en yngre generationen hemma som kommit i telefonålder. Där finns det nu fler alternativ än någonsin för den som ser fördelar med att hålla familjen i en och samma plattform.

iPhone SE 2020 - Höjdpunkter

• Smidigt och trevligt format med chassi av glas och aluminium
• Inspelning av video i 4K upp till 60 bilder/s
• Kraftfull A13 Bionic-processor med tredje generationen Neural Engine
• Vatten och dammtålig (ner till 1 meters djup i 30 minuter).
• Fingeravtrycks­läsare inbyggd i hem­knappen
• Trådlös laddning och snabbladdning med 18 W-väggadapter
Du hittar mer information om iPhone SE på Webhallen.se

En bonus med iPhone SE är samtidigt att den till skillnad mot de flesta av marknadens smartphones idag faktiskt klarar det vedertagna (?) “byxtestet” med bravur. Telefonen får inte bara plats i tajta jeans och mindre fickor utan ligger även riktigt bra i handen!

Våra positiva tankar verkar även delas med användare som i skrivande stund gett iPhone SE ett snittbetyg på 4,7 av 5 möjliga i vår webbutik. Om du själv är intresserad av en iPhone SE kan du hitta alla modeller samlade här. Givetvis kan du även botanisera bland övriga 2020 års iPhone-modeller i butiken.

Vilken om någon iPhone är du mest sugen på i år? Berätta gärna om dina tankar och eventuella erfarenheter i kommentarerna och dela gärna med dig av din egen minirecension i våra produktomdömen ifall du redan hunnit knipa ett exemplar!

Skriven av Marcus Attefors

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.