Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Recension

Vi testar skal ifrån Otterbox till nya iPhone 12 serien

Otterbox har sedan 1998 blivit ett av de större företagen som varje år släpper tillbehör till dom senaste modellerna av både iPhone och även andra märken.

Idag har vi valt att titta närmare på två av Otterbox skal till de senaste modellerna av iPhone, och vi måste säga att kvalitén imponerar på oss.

Symmetry Series+ som kommer med stöd för MagSafe har en relativt tunn design. skalet använder sig av en varaktig antimikrobiell teknik som bidrar till att skydda fodralets utsida mot många vanliga bakterier. Skalet är relativt tunt med upphöjda kanter runt om telefonen som gör att skalet skyddar vår telefon bra. Vi har lätt åtkomst till lightning-kontakten och knapparna är lätta att trycka på. Skalet är även tillräckligt tunt så det går att använda på en Qi-laddare. Prislappen ligger på 499kr

React Series fungerar både med vanliga Qi-laddare samt Apples MagSafe-laddare. Skalet har en slimmad design och en transparent färg som gör att vi ser baksidan av vår iPhone. Upphöjda kanter och enkel åtkomst till alla kontakter. Ett skal som inte bara är snyggt utan skyddar din telefon på ett mycket bra sätt. Råkar olyckan vara framme och vi tappar vår iPhone behöver vi inte vara oroliga för att den ska gå sönder. Undertecknad tappade sin iPhone på jobbet bara timmar efter skalet åkt på, och inte ett märke varken på skalet eller telefonen så det får vi ändå anse som ett gott betyg. Prislappen ligger på 299kr

Sammanfattning

Vi imponeras och det är första gången undertecknad testar skal från Otterbox. Skalen håller en hög kvalité och design och favoriten av dem här två skalen blir ändå React Series där vi fortfarande ser den härliga designen av vår iPhone och ger oss ett bra grepp runt vår iPhone.

➕ Fördelar

  • Skyddar din iPhone på ett mycket bra sätt

  • Snygga

  • Stöd för MagSafe

➖ Nackdelar

  • Att skal ändå förstör designen av vår iPhone

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.
Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.
Skriven av Mathias Severyd

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.