Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Hela denna artikel är en annons

Webhallens julklappstips – hjälper dig hitta rätt klappar!

Julafton är snart här och även om vi vill hävda att det aldrig är för sent att slänga upp en RGB-slinga på balkongen eller pynta gamingrummet finns det andra tidsramar man får förhålla sig till.

Att handla julklappar på ett socialt distanserat sätt (läs online) behöver exempelvis göras senast söndagen den 20 december för att vara säker på att klapparna anländer innan Långben börjar avverka majskolvar på julafton.

För dem som börjar få slut på idéer och inspiration har våra medarbetare skapat listor med julklappstips för nära och kära som kan hjälpa till på traven.

Ta mig till Webhallens julklappstips!

Streamhjälpen – ”Ingen människa ska lämnas utan vård”

Medan ni spånar julklappstips får ni gärna kika in hos Streamhjälpen på Webhallen där vi under 144 timmar i sträck streamar spel och snackar prylar med nördiga gäster. Vår gamingversion av Musikhjälpen hjälper i år till att samla in donationer för projektet ”Ingen människa ska lämnas utan vård” och vår stream kan du läsa mer om på Webhallen samt följa live här nedan.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.
Skriven av Marcus Attefors

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.