Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Patent: Apple Watch kan få inbyggd kamera i framtiden

Saknar du att kunna ringa FaceTime-samtal med din Apple Watch? I framtiden kanske detta blir verklighet.

Apple Insider har hittat ett patent där Apple illustrerar en inbyggd kamera i framtida Apple Watch-klockor. Men ni som är oroliga för att se en liten flärp eller rund cirkel i toppen av klockan kan andas ut. Istället så beskriver patentet hur klockan har en display i två lager där optiken för kameran kommer finnas. Så när kameran används så kommer optiken vara synlig och när den inte används så finns inga spår av den på skärmen.

"An electronic device may be provided with a two-stage display. The display may have an inner layer with a pixel array for displaying images and an outer layer formed from a light modulator with an array of cells that can each be placed in a transparent mode or a light-blocking mode."

Denna teknik går ju inte bara att applicera på Apple Watch utan även iPhone så vi i framtiden kanske har en telefon med bara display på framsidan istället för sensorpanelen som nu finns i toppen. Som alltid med patent behöver inte detta bli verklighet men visst hade det varit trevligt att kunna ta en selfie med klockan eller ringa frugan direkt från handleden?

Sugen på att veta mer om Apple Watch? Missa inte vår recension av Series 6 och SE:

Källa: USPTO, via AppleInsider

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
1 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.