Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Google Stadia släpps som beta i Safari till iPhone och iPad

Google Stadia har äntligen gjort sin tjänst tillgänglig till iPhone och iPad efter att brutit mot Apples riktlinjer för appar.

Nu går det att spela bland annat Cyberpunk 2077 genom Google Stadia till iPhone och iPad när tjänsten flyttas över från App Store till Safari. Det fanns en del protester när det blev känt att Apple inte skulle tillåta Stadia som app till iPhone och iPad då det bröt mot Apples riktlinjer.

När Amazon strax efter gick ut med att deras spel-streamingtjänst skulle vara tillgänglig genom Safari på Apples plattformar började det viskas om att Google också skulle gå den vägen. Nu har det börjat rullas ut och är än så länge bara i beta-fas. Men genom att trycka på dela-knappen inne på Stadia i Safari kan man sen välja att spara sidan som en genväg på hemskärmen till sin iPhone eller iPad.

Via: Appleinsider

Skriven av Marcus Larsson
Kommentarer
1 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.