Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Med hjälp av magneter kan man sätta AirPods Max i batterisparläge

Med hjälp av kylskåpsmagneter kan man sätta sina AirPods Max i batterisparläge och få längre batteritid.

Apple är inga främlingar till att använda magneter i sina produkter för olika funktioner och en av deras tidigaste funktioner för det var att låsa skärmen på iPad med magneter i skärmskydd. När AirPods Max landade i händerna på recensenter var det många som påpekade att de inte går att stänga av då de designats för att vara snabbt tillgängliga att lyssna på.

Men det märktes också att de gick in i batterisparläge när de åkte ner i Apples skydd som påminner om en handväska. Det tog inte lång tid innan internet förstod att det rörde sig om magneter i skyddet och detta har nu resulterat i att internet sprids med folk som sätter kylskåpsmagneter på deras hörlurar för 6 700 kronor.

Apple har dock gått ut med informationen att batterisparläget gör väldigt lite skillnad på batteritiden och att efter ha lagt ifrån sig hörlurarna går de automatiskt in i detta läge efter fem minuter. Det finns även ett sparäge som drar ännu mindre energi men som gör att AirPods Max stänger av bluetooth och inte går att lokalisera i Hitta-appen. Detta läge går hörlurarna in i efter 18 timmar i väskan och 72 timmar utan.

Via: Gizmodo

Skriven av Marcus Larsson
Kommentarer
8 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.