Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Tack till er alla för detta år nu går vi mot ljusare tider

2020 börjar gå mot sitt slut och på många sätt känns det skönt då vi förhoppningsvis får ett betydligt trevligare 2021.

Både dystert och positivt under 2020

Nu är 2020 snart över och det har varit ett annorlunda år på många sätt som har innehållit mycket sorg, isolering och påfrestningar för de flesta runt om i världen. Trots allt tråkigt som har skett så finns det en hel del positiva saker att blicka tillbaka på i teknikvärlden. Vi har bjudits på en rad nya produkter från Apple där vi har en helt ny framtid för deras datorer med M1-processorn, en superliten iPhone 12 Mini och AirPods-serien har växt till sig med AirPods Max.

Hur har det gått för 99mac?

På 99mac har det hänt en hel del under året och antal besökare har växt med nästan 70 procent vilket är superroligt. Tittar vi på vår podcast Macradion så har även den ökat och vi har nästan kommit upp i 50 avsnitt vilket är helt galet då det känns som vi startade den förra veckan. Macradions YouTube-kanal har fått över 1 100 nya prenumeranter under året och det tittas på våra videos som aldrig förr.

Vad händer under 2021?

Som ni säkert har märkt så har det dykt upp lite annonser (inte bara banners) under året. Tack vare detta och tack vare alla ni som är Patreons och varje månad skänker en slant för att hålla sidan igång kommer vi nästa år göra 99mac mer modern. Det kommer bli en helt ny plattform med ett modernt forum och i samma veva kommer vi även, som ni säkert redan har börjat lista ut byta namn till Macradion. Inriktningen och innehållet på Macradion kommer att vara precis detsamma som på 99mac och precis som innan kommer Macradion vara vattenhålet för er som vill läsa de senaste nyheterna från Apple med recensioner, guider och mycket mer. Det gamla forumet kommer självklart inte raderas eller gömmas utan kommer ligga kvar i ett läsläge då det är en stor bit internethistoria.

Slutord

Vi vill ännu en gång rikta ett stort tack till alla er som följer oss i alla våra kanaler och gillar det vi gör. Utan er skulle våra kanaler inte finnas och tack vare er kan vi fortsätta göra det vi verkligen brinner för - andas och leva för Apple. Vi hoppas att 2021 kommer bli ett helt magiskt år där vi snart kan träffa våra familjer, umgås med våra vänner och stå tätt och mysigt i kön på affären igen. Vi längtar efter att få visa er den nya hemsidan och mer information kring detta kommer att komma under nästa år. Till er alla från oss alla önskar vi er en riktigt god jul och gott nytt år!

//Marcus Attefors, Dennis Klarin, Mathias Severyd och Marcus Larsson

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
13 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.