Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Zoom finns nu i en optimerad M1-version

Zoom verkar bli först ut bland alla videokonferanslösningar som går varma i stugorna runt om i världen med att optimera sin app för M1.

Det har nog aldrig hållits så mycket videomöten som under 2020 och utvecklingen av Zoom har gått fort fram under året. Nu meddelar de på sin hemsida att det finns en rykande färsk app att installera för alla som har köpt en dator med Apple Silicon. Det betyder att Zoom nu är optimerat för Apple's egna processor och tar del av den kraft som Apple bjuder på istället för att deras app emuleras via Rosetta 2.

Använder du Zoom och har en dator med M1-processorn så kan du ladda ned den optimerade versionen här.

Skriven av Marcus Attefors

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.