Rykte:

Apple Car kan börja att produceras 2024 med ny batteriteknik

Apple Car lär komma med en hel del teknik om Apple beslutar sig för att släppa den och senaste ryktena skvallrar om en ny batteriteknik som kan ge flera fördelar.

Ryktena om en bil från Apple har nästan cirkulerat i ett årtionde och en del information har läckt ut om projektet. Nu har anonyma källor till Reuters avslöjat att Apple börjar att känna sig redo för produktion av den mytomspunna bilen. Källorna hävdar även att Apple designar ett nytt sorts batteri för bilen som skulle reducera kostnader och öka körlängden.

Genom en mer kompakt design ska de kunna få in mer aktivt material i batteriet och de undersöker även möjligheten att kunna använda tekniken LFP (lithium iron phosphate) som inte överhettar på samma sätt som de batterier som använder sig av lithium-ion.

Via: Macrumors

Skriven av Marcus Larsson

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.

Nu har Apple haft sitt oktober-event med nya datorer. Till de nya datorerna måste vi ju också ha en ny version av macOS, här är Monterey.