Elon Musk ville sälja Tesla till Apple för en tiondel av dess nuvarande värde

Idén att Apple skulle köpa Tesla har florerat länge och nu visar det sig att Elon Musk faktiskt försökt göra sanning av detta mer än en gång.

Redan 2013 sträckte Elon Musk ut en hand till både Apple och Alphabet (Googles moderbolag) där den senare hade nått ett förslag som sedan rann ut i sanden. Det var under den problematiska produktionen av Model S som Elon uppgivet sökte köpare men de överlevde och gick vidare.

Men det visade sig inte bli sista gången då Model 3 visade sig minst lika svår att få fram och under den mörkaste tiden någon gång mellan 2017-2019 gick Elon Musk till Apple med ett erbjudande att sälja för en tiondel av Teslas nuvarande värde men Tim Cook avböjde mötet.

Via: Electrek

Skriven av Marcus Larsson
Kommentarer
8 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.

Nu har Apple haft sitt oktober-event med nya datorer. Till de nya datorerna måste vi ju också ha en ny version av macOS, här är Monterey.

Trots att vi inte officiellt kan köpa HomePod mini i Sverige är det en ganska populär produkt bland de största fansen, nu kommer den i fler färger.