Airgolds Max

Caviar lanserar AirPods Max i rent guld för 900 000 kronor

Om man föredrar krokodilläder och guld på sina hörlurar så har företaget Caviar sett till att modifiera AirPods Max med just dessa material.

Det ryska företaget Caviar är inte blyga för att modifiera Apples produkter i exklusiva material och sedan sälja dem för skyhöga priser. För inte så längesedan släppte de modifierade iPhone 12-modeller som vi skrev om. Nu har de gett sig på Apples senaste produkt - AirPods Max.

Hörlurarna som Apple säljer för 6 695 kronor går nu att få tag i ”sällsynt krokodilläder och rent 750 (18K) guld” från Caviar. Prislappen ligger på 108 000 dollar som nästan är 900 000 i svenska kronor och man kan välja mellan färgerna vitt och svart.

Bilder: Caviar
Via: Macrumors

Skriven av Marcus Larsson
Kommentarer
11 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.

Nu har Apple haft sitt oktober-event med nya datorer. Till de nya datorerna måste vi ju också ha en ny version av macOS, här är Monterey.

Trots att vi inte officiellt kan köpa HomePod mini i Sverige är det en ganska populär produkt bland de största fansen, nu kommer den i fler färger.