Apple tar bort app som uppmuntrade till hemliga fester

Mitt i pandemin med alla restriktioner försökte den här appen uppmuntra till fritt deltagande i hemliga fester.

En app med namnet Wibe Together som uppmuntrade till hemliga fester mitt i rådande pandemi har blivit borttaget från App Store av Apple. Med sin slogan ”Get your rebel on. Get your party on.” lät appen organisera fester och tillät alla som ansökte i appen att delta i festen. Meddelande skickades sedan ut till personer som ansökt med adress där den förbjudna festen skulle bli av.

Vybe Together har även fått sina kanaler borttagna från Instagram och TikTok där de har marknadsfört sig och sin idé. Det är osäkert hur många som har utnyttjat Wybe Together och appen hade vid borttagandet endast 25 recensioner i App Store.

Via: The Verge

Skriven av Marcus Larsson
Kommentarer
1 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.

Nu har Apple haft sitt oktober-event med nya datorer. Till de nya datorerna måste vi ju också ha en ny version av macOS, här är Monterey.

Trots att vi inte officiellt kan köpa HomePod mini i Sverige är det en ganska populär produkt bland de största fansen, nu kommer den i fler färger.