Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Kuo: AirTags och Apples första AR-glasögon lanseras i år

Då har vi äntligen gått över till 2021 och det skall bli spännande att se vad Apple kommer presentera under året och nu är ryktena igång.

Apple-analytikern Ming-Chi Kuo sparkar igång 2021 genom att meddela vad vi kan förvänta oss att se från Apple under det kommande året.

AirTags
Vi kan inte ens räkna hur många artiklar vi har skrivit om AirTags och Kuo säger nu att dessa kommer att lanseras någon gång under året. AirTags är en direkt utmanare till Tile som är en liten bricka du kan ha i plånboken, på nyckelknippan eller varför inte på Apple TV-kontrollen. Sedan går den lilla brickan att pinga och du kan du på en karta se vart din pryl befinner sig. Jon Prosser har idag på sin YouTube-kanal även lagt upp en animering som skall finnas i en kommande iOS-uppdatering som visar upp AirTags som ni kan se nedan:

Apples AR-glasögon
Kuo fortsätter med att berätta att Apple första riktiga AR-enhet kommer att lanseras under året och det blir gissningsvis ett par AR-glasögon. Kuo har tidigare berättat att första generationens AR-glasögon kommer vara nästan helt beroende av en iPhone i närheten och exakt hur de kommer se ut eller vad för information vi kommer kunna se i glasögonen är fortfarande oklart.

Vi säger hej då till LED?
iPad Pro-serien och vissa Mac-datorer kommer enligt Kuo även gå från LED till mini LED och vi kommer även se ny design på MacBook Pro-serien och allt fler av deras datorer kommer utrustas med Apple Silicon under årets gång. Han säger även att vi kommer få ett par AirPods Pro Lite som kommer sakna vissa funktioner och komma till ett lägre pris.

Via 9To5Mac

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
10 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.