Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Rykte: Apple testar två vikbara iPhone-prototyper i Foxconns anläggningar

Det går nog inte säga att vikbara telefoner har tagit marknaden med storm ännu men det verkar inte ha avskräckt Apple.

Taiwanesiska Economic Daily News har via källor rapporterat att Apple genomför tester på två vikbara iPhone-enheter i Kina. Det är i Foxconns anläggning i Shenzhen som testerna skall ha utförts i och den första modellen har två skärmar som fälls ut som blir till en större skärm. Den andra prototypen är av typen flipptelefon precis som Moto Razr där vi har en liten display på framsidan men när telefonen viks upp så möts vi av en större skärm. Själva skärmarna skall vara av typen OLED och komma från Samsung.

Om någon av dessa två prototyper blir verklighet återstår att se men det skall nog mycket till för att se en vikbar iPhone-modell under 2021, det känns som lite för tidigt.

Via Tomsguide

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
6 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.