Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Rykte:

Nya påståenden om billigare AirPods Max

Vad sägs om AirPods Max i plast med samma funktioner för ungefär 4 000 kronor? Enligt denna läcka är de snart här.

När rykten spreds inför nu släppta AirPods Max viskades det om en sportmodell med billigare material och mindre prislapp. Nu har Gsmarena hittat fler påståenden för detta och enligt denna läcka så stämmer de tidigare ryktena och dessa AirPods Max kommer att använda sig helt av plast istället för aluminium och rostfritt stål som finns i nuvarande modell.

Det skulle göra dem betydligt lättare än den 384 grams pjäs som Apple erbjuder idag och även priset skall enligt läckan lätta med hela 200 dollar. Även funktioner påstås hållas intakt och det enda som skulle skilja dem åt är materialet och prislappen som sägs bli 349 dollar.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Via: Gsmarena

Skriven av Marcus Larsson

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.