Rykte:

Apple inleder fas två för sina AR glasögon

Apples AR glasögon ska enligt senaste rykten inleda nästa fas i produktutvecklingen med fokus på batteri, vikt och design.

Digitimes har publicerat deras senaste skvaller kring Apples länge beryktade AR (Augmented Reality) glasögon. Dessa ska nu inleda fas två i utvecklingen med fokus på vikt och batteri tillsammans med en godkänd prototyp. Efter detta kommer utförliga tester göras i ytterligare 6-9 månader innan de förhoppningsvis kan godkännas och göras redo för tillverkning.

Mark Gurman har tidigare påstått att Apple antagligen inte kommer att lansera dessa innan 2023 och andra rykten talar för att Apple kan släppa ett VR (Virtual Reality) headset tidigare än AR glasögon.

Via: Macrumors

Skriven av Marcus Larsson

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.

Nu har Apple haft sitt oktober-event med nya datorer. Till de nya datorerna måste vi ju också ha en ny version av macOS, här är Monterey.

Trots att vi inte officiellt kan köpa HomePod mini i Sverige är det en ganska populär produkt bland de största fansen, nu kommer den i fler färger.