Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Analytiker: Försäljningen av iPhone 12 Mini är låg

Förra hösten släppte Apple en telefon som många har velat ha länge - iPhone 12 Mini, men säljer den så bra som alla hade trott?

De senaste åren har många klagat på att telefonerna bara blir större och större och i höstas släppte Apple iPhone 12 Mini. En telefon utan kompromisser men betydligt mindre än de andra telefonerna i iPhone 12-serien. Telefonen har fått fina betyg världen om och även av oss på 99mac, men säljer den så bra som Apple hade hoppats på?

Analysfirman Consumer Intelligence Research Partners har tittat på försäljningen i USA och i oktober och november så stod iPhone 12 Mini endast för sex procent. De skriver i sin rapport att det kan bero på att Apple för inte allt för länge sedan släppte iPhone SE och att många fyllde sina behov med den och inte känner för att uppgradera. De tog även en titt på hela iPhone 12-serien och under samma period stod telefonerna för 76 procent av den totala försäljningen av telefoner hos Apple. Den bäst säljande modellen var iPhone 12 som stod för 27 procent.

Missa inte heller våra recensioner av iPhone 12-serien och glöm inte heller att prenumerera på vår YouTube-kanal.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Via: Macrumors

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
16 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.