Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Satechi lanserar nya tangentbord och iPad-ställ

Satechi som är kända för att göra riktigt snygga tillbehör till våra Apple-prylar har idag visat upp en rad nya produkter.

Det är totalt fyra tangentbord som lanseras där samtliga är bakgrundsbelysta och har en USB-C-port. Slim X1 är ett kompakt tangentbord som saknar numerisk del och precis som deras tidigare tangentbord är de i aluminum och har en design som passar utmärkt i en Apple-miljö. Slim X1 finns i två varianter, antingen trådat eller med Bluetooth.

Slim X3 är ett fullstort tangentbord med numerisk del och precis som Slim X1 kommer det med bakgrundsbelysta tangenter, USB-C och i en Bluetooth- och trådad variant. Samtliga fyra tangentbord går att koppla ihop till tre enheter så du snabbt och enkelt kan använda det till flera Mac-datorer eller en iPad.

Sist men inte minst så släpper de även en ny hållare till iPad som heter Aluminum Desktop Stand som går att vinkla 180 grader och själva fästet går även att vinkla 135 grader. Stödet går sedan att veckla ihop så det enkelt får plats i portföljen eller ryggsäcken. Prislappen för stödet landar på 44,99 dollar och i USA skall samtliga produkter lanseras senare i januari. Tangentborden börjar på 60 dollar beroende på modell och så fort de kommer till Sverige så skall vi se till att testa dem så vi kan ge er ett utlåtande.

Via MacRumors

Skriven av Marcus Attefors

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.