Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Tillverkare är redo att släppa tillbehör till AirTags

Även om Apple själva inte nämnt ett ord om AirTags känns det som att ett släpp kan komma när som helst.

Rykten, bilder och data har läckt för Apples (troligtvis) kommande tracker - AirTags. Tillbehörstillverkare verkar åtminstone tro att de dyker upp snart och har redan utvecklat diverse tillbehör. Voice har lyckats gräva fram färdiga produktbilder från Nomad som ofta erbjuder lite lyxigare varianter av skal och skydd.

Där erbjuder de både en nyckelring i läder och en glasögonsnodd med plats för AirTag. Ingen information om när dessa tillbehör kan släppas går att hitta men det verkar åtminstone som att företaget är redo för att få ut dessa på marknaden så fort Apple nämner ordet.

Källa: Voice

Skriven av Marcus Larsson

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.