Recension

Vi testar billiga MagSafe-tillbehör

MagSafe var ett trevligt tillskott till iPhone 12-serien men går det att komma billigare undan genom att köpa kopior och hur bra är de?

Så vi beställde hem en MagSafe-billaddare, två MagSafe-plånböcker och sedan en MagSafe-laddare. I videon nedan kan ni se resultatet av dessa inköp och frågan är om vi har köpt skräp eller fungerar de faktiskt bra? Glöm inte heller att prenumerera på vår YouTube-kanal så blir vi extra glada!

Är du sugen på någon av produkterna så har du länkar till alla tre som vi testade här:

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
7 svar

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.

Nu har Apple haft sitt oktober-event med nya datorer. Till de nya datorerna måste vi ju också ha en ny version av macOS, här är Monterey.

Trots att vi inte officiellt kan köpa HomePod mini i Sverige är det en ganska populär produkt bland de största fansen, nu kommer den i fler färger.

M1 Pro och M1 Max är här och mer kraftfulla än någonsin och dessutom kommer de sitta i senaste generationen av MacBook Pro.

Idag håller Apple låda och vi trodde att det bara skulle bli Mac men Apple överraskade med AirPods generation tre.

Ikväll är det dags igen för Apple att hålla låda. Vi har gjort en kort sammanfattning om hur du kan se eventet och vad vi tror att Apple kommer visa upp.