Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Rykte:

Ny iPad Mini kommer med en skärm på 8,4 tum

Den senaste versionen av iPad Mini börjar bli till åren nu men enligt lite nya rykten kan det vara dags för en uppdatering i år.

Det är sidan Macotakara som påstår sig ha information om att nästa iPad Mini (6:e generationens) kommer komma utrustad med en 8,4-tums skärm med mindre ramar än tidigare. Men det kommer inte att bli en lika stor ändring som på iPad Air och iPad Pro utan hemknappen skall enligt Macotakara finnas kvar men ramen på båda sidorna av iPaden tunnas ned så skärmen går från 7,9 tum till 8,4 tum.

Macotakara fortsätter och skriver att nya iPad Mini kommer att släppas någon gång i mars 2021, kanske samtidigt som nästa generations iPad Pro lanseras. Om ryktena stämmer återstår att se men lite besvikna blir vi då det hade varit otroligt trevligt med en iPad Mini med minimala ramar och Face ID.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Via 9to5Mac

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
1 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.