Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Rykte:

Hyundai tar tillbaka sitt uttalande och Reuters säger att dealen skrivs i mars

Vi hann knappt släppa artikeln om att Hyundai bekräftat mötet med Apple om deras bil innan nästa rykte dök upp.

Apple godkänner sällan att affärsdiskussioner tar sig utanför rummet det förs i och det var sannerligen märkligt att en talesman för Hyundai Motors gick ut och bekräftade att de och Apple förde diskussion om en framtida bil. Detta uttalande togs dock snabbt tillbaka av Hyundai och nu går Reuters ut med skvaller om att biltillverkaren och Apple ska skriva avtal i mars om partnerskap.

I artikeln står det även att bilen kan tillverkas i Hyundais amerikanska fabriker och med investeringar skall de kunna producera upp till 400,000 bilar om året. Det påstås även kunna ha redo en ”beta-version” av bilen nästa år vilket verkar väldigt ambitiöst. Det lär inte vara det sista ryktet vi hör kring Apple Car och vi lär säkert höra om affären rinner ur sanden.

Via: Macrumors

Skriven av Marcus Larsson

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.