Rykte: Apple öppnar kontor i Göteborg

Bor du i Göteborg och drömmer om en Apple-store så får du nog tyvärr fortsätta drömma, men Apple ser ut att ha planer för staden.

Sidan Fastighetssverige skriver idag att Apple kommer öppna upp kontor i centrala Göteborg. Kontoret är på 500 kvadratmeter och ligger på Stora Nygatan och vad exakt som skall göras på kontoret är oklart. Vår systersida Teknikveckan har spekulerat i att det kan ha att göra med Apples bilprojekt. Detta då Göteborg har en gedigen historia när det kommer till bilindustrin och detta kan vara ett strategiskt beslut för att locka över kompetens nu när de har kontor i Göteborg.

Om det kommer att komma något officiellt uttalande från Apple om saken återstår att se.

Skriven av Marcus Attefors

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.

Nu har Apple haft sitt oktober-event med nya datorer. Till de nya datorerna måste vi ju också ha en ny version av macOS, här är Monterey.

Trots att vi inte officiellt kan köpa HomePod mini i Sverige är det en ganska populär produkt bland de största fansen, nu kommer den i fler färger.