Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Tillbehör som stöder Apples Hitta-funktion lanseras

En framtid där alla våra tillbehör kommer att kunna gå att se i appen Hitta är på väg att kunna bli verklighet. Först ut verkar bli ett par trådlösa hörlurar från Belkin.

Det har gått över sex månader sedan Apple talade om att de tänker släppa på hänglåset för sin Hitta-app och tillåta produkter från tredjepartstillverkare att integrera dem med funktionerna. Men än så länge har Apple inte släppt uppdateringen som möjliggör detta utan det spekuleras i att det kommer med iOS 14.4. Appen Hitta låter användare se den senaste positionen för prylarna och kan spela upp ljud på dem om så är möjligt.

Apple förväntas släppa AirTags inom kort som antas använda sig av appen för att kunna lokalisera saker som saknar uppkoppling och kan då fästas på nycklar och andra värdesaker. På årets CES visade Belkin upp sina nya True Wireless-hörlurar som kommer att integreras i Hitta-appen när de släpps runt april i år vilket kan ses som en start för att fler tredjepartsprodukter kommer att rullas ut med funktionen inbyggd.

Via: Appleinsider

Skriven av Marcus Larsson

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.